pondělí 9. prosince 2013

Nový start na blogspotu !

Zdravím návštěvníky tohoto blogu! :)

Někteří z vás mě možná znají z blogu.cz, kde jsem měla (a stále mám) blog www.dark-sayu.blog.cz, ale jak je dobře známo, blog.cz hází jednu chybu za druhou a většina funkcí nefunguje, a tak jsem se rozhodla přesídlit na blogspot. Jsem tu úplný začátečník, takže možná chvilku potrvá než si všechny funkce osvojím.



Abych se ale také představila některým návštěvníkům, kteří mě třeba neznají. Mé jméno je Christine, ale v blogovém světě používám raději přezdívku Dark Sayu. Je mi 17 let a pocházím z jižních čech. Studuji prvním rokem střední uměleckou školu grafickou v Jihlavě obor multimédia a oproti gymnázium mě tahle škola opravdu baví. Skoro všechen svůj volný čas trávím se svým přítelem, kterého neuvěřitelně miluju. Dále ráda jezdím na snowboardu (především v Rakousku) anebo fotím, kreslím či bloguji. Jsem velká závislačka do hororů, kde vyhledávám hlavně tématiku zombie a duchové. Co se hudby týká poslouchám nejčastěji metal a rock, i když jsem schopná udělat i občas nějaké výjimky, pokud se teda nejedná o Miley Cyrus,1D či slavného JB = z toho je mi vážně na zvracení.


A čeho se bude vůbec týkat můj blog? Bude to takový blogový deníček, občas přidám semtam nějaké zrovna povedené (ikdyž většinou nepovedené) fotky nebo kresby. Zkrátka podobné zaměření, jako blog, který jsem mívala...

Snad se vám můj blog bude líbit a zanecháte i nějaké komentáře.

6 komentářů:

  1. Tak vítej. Já o tom taky přemýšlela, nakonec jsem se rozhodla dát blogu ještě chvíli šanci.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem přemýšlela, že se přestěhuju ale už jsem si na blog.cz zvykla, tak snad to teď už bude ok :D

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný úvod:)ať se ti tu daří více jak blog.cz :)

    OdpovědětVymazat
  4. jo, blog :D to je jedna celá velká chyba, bohužel za všechno muže standa - debil, ja jsem jinak rada že jsem se přestěhovala, na blogspotu je to sice jiné ale přijde mi to prostředí příjemnější :)) jinak ať se ti tu daří stejně tak jako na škole :))

    OdpovědětVymazat
  5. Jo, blog dlouho hrozně blbnul, ale teď to vypadá, že se to zlepšilo :) Na blogspotu ti přeji hodně štěstí, vysokou návštěvnost, apod. ;) Jinak děkuji za pochvalu laye :)

    OdpovědětVymazat
  6. Máš nádherný jméno! Počkej, ale ty máš v rodném listě Christine nebo Kristýna :D?
    Jsi mi strašně sympatická :).

    OdpovědětVymazat