čtvrtek 12. prosince 2013

Už aby byl pátek, potřebuju víkend...

Ahojte...

Tento týden mi přijde neuvěřitelně nekonečný. Už se nemůžu dočkat zítřka, aneb konečně pátek a já se uvidím s mým miláčkem. Strašně moc se na něj těším, ten týden bez něj je vždycky příšerně dlouhý. Zítra mě už čeká jen přežít dvojhodinkovka fyziky, hodina TEK a tři hodiny TYPO (z které mě doufám učitel pustí o 15min dřív, abych stihla autobus).

Jinak byl tento týden takový průměrný. V pondělí jsme psali z DVK. Snad budu mít jedničku, sice jsem se na to vůbec neučila, jenom o přestávkách a pauze na oběd, ale celkem jsem si tu látku pamatovala, tak snad. Úterý bylo takové pohodové, nebo alespoň jsme nic nepsali. Středa byla pro mě unavujícím dnem, jelikož byl tělák a poté pět hodin VYPka -_- Myslela jsem, že u toho stojanu umřu. Ještě když mi učitel řekne, že je ta kresba tak na čtyřku. Naštěstí jsem ji pak vylepšila na dvojku, ale i tak. 

Dneska jsem měla zase celé dopoledne volné, takže jsem spala skoro do desíti a pak se šla líčit a připravovat na animace. Na animacích jsme pak s kámošem fotili emoce, byla to celkem sranda :D, i když framování (načasování) a zapisování bylo asi nejtěžší.


Jaké máte plány na víkend? Já se těším, že budu s miláčkem, i když se budu muset i zároveň trošku učit do školy. Příští týden mě čeká test z estetiky a ještě mám úkol na VYPka nakreslit šuplík. Achjo, kéž by byl víkend nekonečný...

"Výbava na intr" :D

Linerární kresba z VYPek. Je to celé takové nakřivo -_- 

7 komentářů:

  1. Já byla celý týden doma, protože mam anginu a týden mi uběhl taky strašně pomalu, dny byly strašně dlouhé. Plány na víkend mám stejné jako ty které jsem měla na celý týden. :D jinak začala jsme psát novou povídku a hodili by se mi nějací čtenáři, který by mi psali názory a kritiku, tak kdyby jsi měla zájem tak si můžeš počíst tady - http://dobryjmenajsouzabrany.blog.cz/1312/kapka-nadeje

    OdpovědětVymazat
  2. Dáš,uděláš jsem někdy videjko- (Tutoriál) Jak tvoříš Dess nebo tak něco? Moc prosím. Krásný Dess opravdu! Jinak hezký článek, hezky maluješ ;)

    OdpovědětVymazat
  3. nesnáším lineární kresby :D vždycky je na tom vidět jak všechno ujíždí...a ještě ke všemu když kreslíš židli? nahouby :D co se týče víkendu..já sem na to zvědavá myslela jsem si že si od miláčka odpočinu a nakonec asi houby a budem dávat dohromady byt :-/ :D

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná zásobička:3 Ale já poslední dobou moc nejím a když už tak jen jeden rohlík za den a nechápu proč:X
    Ta kresbička je pěkná až na tu křivost:)
    Se máš že máš přítele(.
    Jinak si to užij s přítelem:)

    OdpovědětVymazat
  5. Máš to tu krásné!:) Jinak víkendu jsme se dočkali konečně a příští týden už bude pohoda:))

    OdpovědětVymazat
  6. Pro mě byl tenhle týden docela v pohodě, ale nejlepší bylo úterý, kdy jsem šla ke koním :o)). Ještě týden a vánoční prázdniny a Vánoce jsou tu :o))!
    Podle této i jiných kreseb máš fakt talent. Ještě kdybych uměla namalovat aspoň tu kočku nebo normálního člověka :D.

    OdpovědětVymazat