čtvrtek 23. ledna 2014

Častější články ? Maybe...

Ahojte..


V poslední době moc na blog nepíšu, i když teď by se to dalo omluvit časovou vytížeností, jelikož se ve škole uzavírali známky a já si nechtěla posledními písemkami zkazit výsledky. Je to ale furt něco, co mi brání na blog psát častěji - nebo spíš mám jen plno omluv proto, že jsem líná a možná i znuděná něco psát. Blog mě sám o sobě baví, sice už to ne jako dřív ale stále přece.

Maličko jsem taky uvažovala, kdo z vás vůbec stále o mé články stojí? Popřípadě o jaké konkrétně? Možná řeším jen další blogerskou krizi, anebo už na blog začínám být příliš stará!?....Vůbec nevím, je toho spoustu, co se kolem mě děje, že možná na blog nezbývá už nějak místo.

Uvažovala jsem, že bych měla blog pouze jako fotografické odkladiště a možná sem-tam nějaká ta kresbička. Nepřidávala bych žádné deníčky, ale pouze fotky. I když je otázkou, jak často. Na intru se k focení moc nedostanu a o víkendech toho času také zrovna není...


6 komentářů:

  1. mě tvé články stále baví :)
    hlavně tvé fotografie-kresby jsou užasné!

    jsme na tom stejně,poslední dobou nemám čas na blog, a spíš...ani tu náladu.

    OdpovědětVymazat
  2. tak na ty fotky si můžeš založit instagram ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Instagram hodně zhoršuje kvalitu fotek, to radši nějaký blog:)

      Vymazat
    2. To je sice fakt, ale je to dobré místo na ty fotky, máš je prostě na stejném místě za sebou tak, jak jsi je fotila, přijde mi to prostě skvělé řešení pro takové lidi, kteří rádi fotí, pro takové, jako jsi ty. ;) Každopádně tvůj blog je super a baví mě :)

      Vymazat
    3. No je to sice dobré místo, ale zhoršuje to kvalitu fotek, takže když fotím zrcadlovkou, vyšla by kvalita skoro na stejno, jako když fotím mobilem. Jinak jsem ráda, že se ti můj blog líbí :)

      Vymazat
  3. tak tam dávej klidně fotky z mobilu... blog je vážně super! :)

    OdpovědětVymazat